GYPAETES PARAPENTE

Escola de parapent

Paragliding school. Tandem initiation flight all year long, even in winter with skis. Access to cross and performance flight.

L’escola de parapent Els voltors, etiquetatge FFVL, aprovat joventut i l’esport ha existit des de 2001. Gyapètes realitzen baptismes parapent, cursos d’iniciació i perfeccionament en els vols esplèndids llocs dels Pirineus: Prat d’Albis port de Lers ... d’abril a mitjans de novembre, els trencalòs ofereixen a compartir la seva passió en un ambient divertit i professional. No ho dubtis i unir-se als trencalòs!
Vol lliure, lliure per volar ...!

Explicació dels beneficis:


El baptisme de parapent clàssic:

D’abril a mitjans d’octubre en els llocs Prat Albis o lers port al Pirineu, un monitor descobrirà parapent tàndem Ariege ... que l’ajuda en l’espai d’aire, de 500 a 1200 m d’altitud, amb un augment de la sensació per al valent ... el clàssic de lliscament parapent, aire sense problemes ... a partir de 4 anys.

>>> Preu: el baptisme parapent clàssic de 70,00 euros / Grup: contacti amb nosaltres:06.78.55.39.26

El parapent tàndem "Sensation":

Vol extrem, és el més gran de vuit aire amb diferents tècniques de lliscament, més angular i calfreds de recerca ... per als més aventurers ...

>>> Preu: sensació de baptisme en 85.00 euros / Estudiants: 80 euros (mapa es mostra), excepte Juliol Agost / Grup: contacti amb nosaltres: 06.78.55.39.26

Permet als passatgers tenir un parapent enfocament més concret (presa de comandes, la comprensió de la tèrmica, la topologia i la meteorologia), vol mitja hora per descobrir l’espai aeri i considerar continuar!

Tandem ensenyament "rendiment"

>>> Preu:
parapent Rendiment baptisme en 120,00 euros / Estudiant: 115,00 euros (targeta presentada), excepte Juliol Agost / Grup: contacti amb nosaltres: 06.78.55.39.26

A mig camí entre curs de parapent i parapent en tàndem, que li permet manipular la vela, trobar el maquinari, aprèn l’enlairament i realitzar enlairaments curts de forma segura en el matí i adonar-se que el seu primer parapent de la a la tarda. Ideal abans d’un curs d’introducció! (Vol 1/2 hora).

Dia del Descobriment:

>>> Preus: El dia de descobriment en 130,00 euros / Estudiant: 115,00 euros (targeta presentada), excepte Juliol Agost / Grup: Contacte: 06.78.55.39.26

La iniciació de parapent de pràctiques 4 dies

El curs parapent introductòria dura 4 dies Ariege i li permet activar l’equip per descobrir el parapent i la seva instal·lació al terra (ala, arnès, conductor) per aconseguir la primera espelma inflacions i manipulació l’ala, per anar progressivament a petits vols a l’escola segura pendent. Llavors vostè estarà de ràdio controlada pels monitors, per als seus primers vols en solitari grans! Finalment, s’inicia el exercicis de balanç, capcineig ...l’objectiu és arribar a 1 robatori en major quantia en aquests quatre dies, però, i d’acord amb els nivells i temps, que sovint accedir a més vols en el curs d’introducció.

Durant aquesta pràctica, trencalòs escola de parapent que proporciona pertrets lliura el seu passaport lliure FFVL vol i l’acompanya en el teòric i el parapent. Vostè necessitarà un certificat mèdic i una llicència FFVL.

>>> Preu: 400 euros

La iniciació de parapent de pràctiques 3 dies

El programa és el mateix que l’anterior, però tindrà un dia menys pràctica. Ideal per un cap de setmana o un cap de setmana + RTT + vacances.

>>> Preu: 300,00 euros

Parapent Rendiment supòsit 1

Pràctiques dividir en 2 o 4 vegades en caps de setmana o dies de la setmana ...

Parapent Rendiment supòsit 1 el portarà a una major autonomia i enlairament aterrissage per continuar els exercicis de balanç, capcineig i començar les orelles (una ràpida tècniques de descens). També es familiaritzarà amb diferents termes tècnics i aprehendre millor la meteorologia, la mecànica de vol i aerologia.

>>> Preu: 450 euros

Parapent Rendiment de golf 2

Parapent Rendiment supòsit 2 el portarà a més anàlisi i comprensió de flux tèrmic, dinàmic ... i per a una pràctica molt més tècnic: descensos ràpids, 360.360 ’, proporcionant orelles accelerats ... la majoria de les sensacions estimulants i fins necessari per a la seva pràctica. Arribarà als vols dinàmiques i tèrmiques vols i entrar més en el pla d’estudis teòrics. En aquesta etapa, es pot planificar per passar el seu patent inicial o pilot.

>>> Preu:
450 euros

Coordonnées

GYPAETES PARAPENTE
Ecole de Parapente Gypaète, BP60005 09000 FOIX

Tél : 06 78 55 39 26

E-mail : gypaetes@wanadoo.fr

Site internet : www.gypaetes.com

Langue d’accueil

Anglès, Espanyol

Cartographie

Labels

Fédération Française de Vol Libre